School maatschappelijk werk

Iedereen doet zijn best om zijn of haar kind zo goed mogelijk op te voeden. Toch zijn er soms vragen over het opgroeien van uw kind op school en/of thuis. Bijvoorbeeld onzekerheid, contact met leeftijdsgenoten, druk of juist teruggetrokken gedrag enzovoort. Ook kan er sprake zijn van een echtscheiding, een sterfgeval of een andere vorm van verlies binnen het gezin. Vaak helpt het om er met iemand over te praten.

Ik ben Hilde van der Velde en ben als maatschappelijk werker betrokken op IKC Het Veer. U kunt bij mij terecht wanneer u vragen heeft over opvoeden en opgroeien, maar ook om gewoon een keer kennis te maken. We kunnen samen kijken naar uw vragen en mogelijke oplossingen. Indien gewenst kan ik ook met uw kind in gesprek gaan. We kunnen afspreken op school, bij u thuis of op het kantoor van het Algemeen Maatschappelijk Werk in Duiven of Westervoort.
Er zijn geen kosten verbonden aan de gesprekken.

U kunt mij benaderen via de leerkracht of intern begeleider. U kunt mij op dinsdag, woensdag en donderdag bereiken door mij een berichtje/whatsapp te sturen naar 06-10 02 11 10 of een mailtje te sturen naar: h.vandervelde@santepartners.nl.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op!